Kvalita balených vod - Míšková, Lenka; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hodnocení kvality balených vod. Legislativa upravující tuto oblast. Testy jakosti. Kontrola označování. Analýza spotřeby balených vod studenty VŠE
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: jakost; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality; bachelor's theses