Hodnocení procesu kolektivního vyjednávání ve firmě Okula Nýrsko a.s. - Kohoutová, Květa; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hodnocení procesu kolektivního vyjednávání v Okule Nýrsko a.s. dle informací od předsedy odborového svazu v tomto podniku. Analýza kolektivní smlouvy. Návrhy na změny v kolektivní smlouvě a v procesu kolektivního vyjednávání
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kolektivní vyjednávání; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; collective bargaining; bachelor's theses