Vliv dopravy na životní prostředí - Soukup, Jiří (2007)
Práce zmiňuje nepříznivý vliv dopravy na životní prostředí a postoj dopravní politiky České republiky. Ve své praktické části práce nabízí možnosti řešení stávající situace, se zřejmým důrazem na systém internalizace externích nákladů v dopravě