Vliv dopravy na životní prostředí - Soukup, Jiří; Zelený, Lubomír; Franěk, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce zmiňuje nepříznivý vliv dopravy na životní prostředí a postoj dopravní politiky České republiky. Ve své praktické části práce nabízí možnosti řešení stávající situace, se zřejmým důrazem na systém internalizace externích nákladů v dopravě
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dopravní politika; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; transportation policy; bachelor's theses