Analýza postavení firmy Tribun EU, s.r.o. na trhu - Machová, Lenka; Černá, Jitka; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato bakalářská práce analyzuje postavení společnosti Tribun EU, s.r.o. na trhu, a to se zaměřením na pražskou pobočku a její činnosti. V metodologické části jsou obecně charakterizovány malé a střední podniky. Další část se věnuje SWOT analýze. V praktické části jsou popsány jednotlivé produkty společnosti a následně produkty pražské pobočky. Praktická část je zakončena SWOT analýzou pobočky v Praze. Závěr obsahuje možné návrhy a doporučení ke zlepšení současné pozice na trhu
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: malé a střední podniky; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses