Finančná analýza spoločnosti České aerolinie a.s. - Hyblerová, Petra; Mikovcová, Hana, 1959-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práca hodnotí finančnú situáciu a zdravie podniku ČSA a.s. v období 2001 – 2005 a to prostredníctvom jednotlivých rozborových techník finančnej analýzy. Na základe výsledných hodnôt jednotlivých ukazateľov a výsledkov analýz podáva informáciu o kladoch a nedostatkoch podniku v jednotlivých oblastiach finančného riadiania a o celkovej finančnej situácii
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses