Možnosti cyklistiky na středomořském ostrově Mallorca - Draštík, Pavel (2007)
Práce se zabývá dopravou, především dopravou cyklistickou a cykloturistikou s hlubším zaměřením na cyklistiku na Mallorce. V teoretické části porovnává cyklistickou dopravu s jinými druhy dopravy