Možnosti cyklistiky na středomořském ostrově Mallorca - Draštík, Pavel; Zelený, Lubomír; Zaplatílek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá dopravou, především dopravou cyklistickou a cykloturistikou s hlubším zaměřením na cyklistiku na Mallorce. V teoretické části porovnává cyklistickou dopravu s jinými druhy dopravy
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cyklistika; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; cycling; transportation; bachelor's theses