Regulace a dohled v oblasti bakovního systému v ČR - Najmanová, Hana; Ševčík, Miroslav, 1958-; Jílek, Josef, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá regulací a dohledem v ČR, jež vykonává Česká národní banka. Je zaměřena na problematiku vstupu jednotlivých ekonomických subjektů na bankovní trh a zároveň se zaměřuje na základní podmínky, které musí všechny bankovní instituce splňovat. Dále jsou zde popsány způsoby dohledu se zaměřením se na dohlídky na místě a na dálku. Cílem této práce bylo vytvořit si představu o této problematice a zároveň zhodnotit, zda bankovní regulace je či není žádoucí pro celkový bankovní systém
Vedoucí práce: Jan Bureš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses