Vytváření podnikatelských sítí - Krohová, Petra (2007)
Ve své práci jsem popsala franchisingový systém, jeho fungování, výhody a nevýhody pro franchisora i franchisanta. V praktické části jsem popsala franchisingový systém Dobrých čajoven. Dále jsem provedka analýzu spokojenosti zákazníků