Vytváření podnikatelských sítí - Krohová, Petra; Černá, Jitka; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Ve své práci jsem popsala franchisingový systém, jeho fungování, výhody a nevýhody pro franchisora i franchisanta. V praktické části jsem popsala franchisingový systém Dobrých čajoven. Dále jsem provedka analýzu spokojenosti zákazníků
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: franchising; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; franchising; bachelor's theses