Finanční analýza podniku SULKO s.r.o. - Utíkalová, Martina (2007)
Cílem práce je posoudit finanční analýzu podniku SULKO s.r.o. v letech 2002 až 2005. V teoretické části jsou popsány použité metody. V praktické části je zhodnoceno finanční zdraví podniku pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních dat, analýzy rozdílových a poměrových ukazatelů. Dále se zabývá posouzením finanční situace bilančními pravidly a komplexním posouzením pomocí analýzy soustav ukazatelů. V závěru praktické části je podnik srovnáván s příslušným odvětvím. V samotném závěru bakalářské práce je uvedeno celkové hodnocení podniku