Finanční analýza podniku SULKO s.r.o. - Utíkalová, Martina; Kopalová, Helena; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je posoudit finanční analýzu podniku SULKO s.r.o. v letech 2002 až 2005. V teoretické části jsou popsány použité metody. V praktické části je zhodnoceno finanční zdraví podniku pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních dat, analýzy rozdílových a poměrových ukazatelů. Dále se zabývá posouzením finanční situace bilančními pravidly a komplexním posouzením pomocí analýzy soustav ukazatelů. V závěru praktické části je podnik srovnáván s příslušným odvětvím. V samotném závěru bakalářské práce je uvedeno celkové hodnocení podniku
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses