Ekologická daňová reforma v SRN - Páslerová, Edita; Stieber, Michal; Čamrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou ekologické daňové reformy a jejími dopady na životní prostředí, zaměstnanost, daňový systém a celkovou ekonomiku státu. V práci se zaměřuji na problematiku externalit a internalizaci externalit. Práce se zaměřuje na environmentální politiku a na její nástroje k ochraně životního prostředí. Vymezují se charakteristiky ekologických daní, které jsou základním prvekm EDR. Ke zhodnocení účinků EDR jsou použity údaje ze SRN
Vedoucí práce: Michal Stieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses