Finančná analýza Škoda Auto, a.s. - Kuzmiak, Štefan (2007)
Bakalárska práca sa snaží komplexne posúdiť majetkovú a finančnú situáciu v spoločnosti Škoda Auto, a.s. a pomocou finančných ukazovateľov identifikovať hlavné faktory ovplyvňujúce výsledky jej hospodárenia. Jednotlivé charakteristiky sú následne zhrnuté a v porovnaní dané do súvislosti s vývojom v rámci odboru a celej ekonomiky