Finančná analýza Škoda Auto, a.s. - Kuzmiak, Štefan; Boukal, Petr, 1962-2022; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalárska práca sa snaží komplexne posúdiť majetkovú a finančnú situáciu v spoločnosti Škoda Auto, a.s. a pomocou finančných ukazovateľov identifikovať hlavné faktory ovplyvňujúce výsledky jej hospodárenia. Jednotlivé charakteristiky sú následne zhrnuté a v porovnaní dané do súvislosti s vývojom v rámci odboru a celej ekonomiky
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses