Finanční analýza společnosti Unilever ČR spol. s r.o. - Süll, Szilvia (2007)
Cílem moji finanční analýzy je zhodnotit výkonnost společnosti celkově, s pomocí ukazatelů finanční analýzy, a dojít k závěru o finanční situaci podniku. Finanční analýza se tvoří z metodologické části a praktické části. Finanční analýzu jsem vytvářela pomocí poměrových ukazatelů, bilančních pravidel, soustavami ukazatelů a ekonomickou přidanou hodnotou