Finanční analýza společnosti Unilever ČR spol. s r.o. - Süll, Szilvia; Krauseová, Jaruše, 1944-; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem moji finanční analýzy je zhodnotit výkonnost společnosti celkově, s pomocí ukazatelů finanční analýzy, a dojít k závěru o finanční situaci podniku. Finanční analýza se tvoří z metodologické části a praktické části. Finanční analýzu jsem vytvářela pomocí poměrových ukazatelů, bilančních pravidel, soustavami ukazatelů a ekonomickou přidanou hodnotou
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses