Finanční analýza podniku Farmak, a.s. - Absolonová, Zuzana (2007)
Cílem finanční analýzy podniku Farmak, a.s. je zhodnocení finanční situace. Tato společnost působí v oblasti výroby chemických látek a léčiv již mnoho let. Analýza se týká období od roku 2001 do roku 2005. Byly použity elementární metody- horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele, metody predikce finanční tísně atd