Finanční analýza podniku Farmak, a.s. - Absolonová, Zuzana; Vávrová, Hana, 1970-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem finanční analýzy podniku Farmak, a.s. je zhodnocení finanční situace. Tato společnost působí v oblasti výroby chemických látek a léčiv již mnoho let. Analýza se týká období od roku 2001 do roku 2005. Byly použity elementární metody- horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele, metody predikce finanční tísně atd
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses