Oceňování nemovitostí - Černá, Romana (2007)
Práce se zaměřuje na popis základní metodiky oceňování nemovitostí. Zejména se soustředí na metodu administrativní. Závěr teoretické části se věnuje P-indexu a hypotečním úvěrům. Praktická část je zaměřena na aplikaci administrativní metody při ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemku