Oceňování nemovitostí - Černá, Romana; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zaměřuje na popis základní metodiky oceňování nemovitostí. Zejména se soustředí na metodu administrativní. Závěr teoretické části se věnuje P-indexu a hypotečním úvěrům. Praktická část je zaměřena na aplikaci administrativní metody při ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemku
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses