Získávání a výběr zaměstnanců pro CEMEX s.r.o. - Koblih, Miroslav; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Krofta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá problematikou získávání a výběru zaměstnanců se specifickým know-how, a to znalostí zpracování betonu
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses