Finančná analýza spoločnosti TARMAC CZ a.s. - Kováč, Jakub (2007)
Obsahom práce je finančná analýza firmy TARMAC CZ a.s.. Finančná analýza bola spracovaná za účelom podania úverového návrhu. Sústreďujem sa v nej na ukazovatele a modely, ktoré sú pre banku relevantné. V prvej časti predstavujem firmu, jej štruktúru a ciele. V druhej aplikačnej časti popisujem metódy finančnej analýzy a aplikujem ich na zvolenú spoločnosť. V závere hodnotím výsledky a podávam doporučenia