Finančná analýza spoločnosti TARMAC CZ a.s. - Kováč, Jakub; Boukal, Petr, 1962-2022; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Obsahom práce je finančná analýza firmy TARMAC CZ a.s.. Finančná analýza bola spracovaná za účelom podania úverového návrhu. Sústreďujem sa v nej na ukazovatele a modely, ktoré sú pre banku relevantné. V prvej časti predstavujem firmu, jej štruktúru a ciele. V druhej aplikačnej časti popisujem metódy finančnej analýzy a aplikujem ich na zvolenú spoločnosť. V závere hodnotím výsledky a podávam doporučenia
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses