Finanční analýza Českých aerolinií, a.s. Finanční analýza Českých aerolinií, a.s. - Vráb, Vladimír (2007)
Práce se soustředí na popis finančního stavu podniku České aerolinie pomocí metodiky finanční analýzy, její horizontální a vertikální analýzy a poměrových ukazatelů. Také srovnává podniik s vybranými podniky z odvětví