Finanční analýza Českých aerolinií, a.s. Finanční analýza Českých aerolinií, a.s. - Vráb, Vladimír; Lebedzeu, Uladzimir; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se soustředí na popis finančního stavu podniku České aerolinie pomocí metodiky finanční analýzy, její horizontální a vertikální analýzy a poměrových ukazatelů. Také srovnává podniik s vybranými podniky z odvětví
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses