Finanční analýza Rodinného pivovaru Bernard, a.s. - Popelová, Veronika (2007)
Cílem finanční analýzy Rodinného pivovaru Bernard, a.s. je ověřit, zda firma splňuje finančně-politické cíle. Analyzovala jsem období od roku 2001 do roku 2005 a užívala jsem běžné postupy finanční analýzy