Finanční analýza Rodinného pivovaru Bernard, a.s. - Popelová, Veronika; Boukal, Petr, 1962-2022; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem finanční analýzy Rodinného pivovaru Bernard, a.s. je ověřit, zda firma splňuje finančně-politické cíle. Analyzovala jsem období od roku 2001 do roku 2005 a užívala jsem běžné postupy finanční analýzy
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finance; bakalářské práce; financial analysis; finance; bachelor's theses