Finanční analýza společnosti ČKD VAGONKA, a.s. - Zlatník, Lukáš; Vávrová, Hana, 1970-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím základních nástrojů finanční analýzy zhodnotit finanční situaci a zdraví podniku ČKD Vagonka, a.s. v letech 2001 - 2005. Součástí práce je rovněž porovnání s dalšími podniky v oboru. Jako základní zdroje informací byly použity veřejně dostupné výroční zprávy a účetní závěrky
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses