Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a.s. - Holá, Renata (2007)
Práce obsahuje popis a finanční zhodnocení společnosti Pivovary Staropramen, a. s., která patří mezi nejvýznamnější producenty piva v České republice. Finanční situace podniku byla zkoumána za roky 2000 - 2005. Součástí práce je také mezipodnikové srovnávání,kde jsou Pivovary Staropramen porovnávány s dalšími 9 pivovary