Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a.s. - Holá, Renata; Vávrová, Hana, 1970-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce obsahuje popis a finanční zhodnocení společnosti Pivovary Staropramen, a. s., která patří mezi nejvýznamnější producenty piva v České republice. Finanční situace podniku byla zkoumána za roky 2000 - 2005. Součástí práce je také mezipodnikové srovnávání,kde jsou Pivovary Staropramen porovnávány s dalšími 9 pivovary
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; pivovary; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; breweries; bachelor's theses