Analýza personální práce (personálních činností) - Vlková, Petra; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje, hodnotí a navrhuje změny v personální oblasti konkrétního podniku, pro účely práce přejmenovaného na Textilex, spol. s r. o. Metodologická část práce uvádí principy a postupy základních personálních činností, jimiž se běžný personální útvar zabývá; praktická část práce hodnotí tyto činnosti již v konkrétních podmínkách podniku Textilex, s r. o. a navrhuje změny, jež by vedly ke zlepšení personální práce v podniku
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: odměňování; personální management; vzdělávání; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; compensation; personnel management; education; bachelor's theses