Koncept rovné daně v podmínkách ČR - Dušková, Karolína; Heřmanský, Pavel, 1980-; Mach, Petr, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce je zaměřena na analýzu konceptu rovné daně a možnost jejího zavedení v České republice. Rovná daň ve smyslu komplexní daňové reformy podle teoretického konceptu autorů R. Halla a A. Rabushky představuje alternativu k současnému většinově používanému systému progresivních sazeb daně z příjmu fyzických osob a daní z příjmu právnických osob. Praktická část práce se zabývá dopadem zavedení rovné daně na zaměstnance s různou úrovní příjmů
Vedoucí práce: Pavel Heřmanský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses