Finanční analýza podniku Papírny Bělá, a. s. - Janská, Gabriela (2007)
Práce hodnotí pomocí metod finanční analýzy vývoj finančního zdraví podniku Papírny Bělá, a. s. v období roku 2000 až 2005. Dále je práce zaměřena na mezipodnikové srovnání deseti podniků z oblasti papírenského průmyslu. Výpočty jsou provedeny na základě rozboru účetních výkazů