Finanční analýza podniku Papírny Bělá, a. s. - Janská, Gabriela; Vávrová, Hana, 1970-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí pomocí metod finanční analýzy vývoj finančního zdraví podniku Papírny Bělá, a. s. v období roku 2000 až 2005. Dále je práce zaměřena na mezipodnikové srovnání deseti podniků z oblasti papírenského průmyslu. Výpočty jsou provedeny na základě rozboru účetních výkazů
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses