Analýza inflácie v Českej republike na prelome tisícročí - Mäsiarová, Jana; Hušek, Roman, 1936-2022; Tichý, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Hlavnou ideou práce je preskúmanie závislosti zmien cenovej hladiny na veličinách z reálnej ekonomiky. Ich výber pochádza zo všeobecne známych modelov inflácie vytvorených v priebehu dvadsiateho storočia. Závislosť je preverovaná na viacerých kombináciách premenných a potom sú vybrané najvhodnejšie na analýzu, ktorá bola osvojená počas doterajšieho štúdia na fakulte
Vedoucí práce: Roman Hušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses