Finanční analýza a finanční plán společnosti FERT a.s. - Šustrová, Lenka (2007)
Práce analyzuje a hodnotí finanční zdraví společnosti FERT a.s. v letech 2003-2006. Dále se zaměřuje na sestavení finančního plánu společnosti na roky 2007-2009 tak, aby byl v souladu se strategií podniku a aby společnost dosáhla alespoň takové úrovně hodnot finančních ukazatelů, jakých je dosaženo průměrně v odvětví