Finanční analýza a finanční plán společnosti FERT a.s. - Šustrová, Lenka; Krauseová, Jaruše, 1944-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje a hodnotí finanční zdraví společnosti FERT a.s. v letech 2003-2006. Dále se zaměřuje na sestavení finančního plánu společnosti na roky 2007-2009 tak, aby byl v souladu se strategií podniku a aby společnost dosáhla alespoň takové úrovně hodnot finančních ukazatelů, jakých je dosaženo průměrně v odvětví
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses