Analýza péče o zaměstnance v RI OKNA, a.s. - Krčmářová, Vanda (2007)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na oblast péče o zaměstnance. Nejprve rozvádím tento pojem teoreticky a v další části už se prakticky zabývám poskytovanými službami zaměstnancům v konkrétní firmě RI OKNA, a.s. Tyto služby nejprve podrobně popisuji, abych následně provedla SWOT analýzu. Z té pak vyvozuji závěry a doporučení pro vedení firmy, které mohou vést ke zkvalitnění poskytovaných služeb