Analýza péče o zaměstnance v RI OKNA, a.s. - Krčmářová, Vanda; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Václavková, Lucie, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na oblast péče o zaměstnance. Nejprve rozvádím tento pojem teoreticky a v další části už se prakticky zabývám poskytovanými službami zaměstnancům v konkrétní firmě RI OKNA, a.s. Tyto služby nejprve podrobně popisuji, abych následně provedla SWOT analýzu. Z té pak vyvozuji závěry a doporučení pro vedení firmy, které mohou vést ke zkvalitnění poskytovaných služeb
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses