Finanční analýza Stock Plzeň, a. s. - Batulková, Monika (2007)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Stock Plzeň, a. s. v letech 2002-2006, zjistit finanční zdraví podniku, pozici na trhu a porovnat situaci s ohledem na odvětví potravinářského průmyslu. Bakalářská préce je rozdělena do čtyř částí, kde je obsažen teoretický popis problematiky finanční analýzy, představení společnosti, využítí metod finanční analýzy a shrnutí veškerých výsledků