Finanční analýza Stock Plzeň, a. s. - Batulková, Monika; Henkl, Dan; Dvořáková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Stock Plzeň, a. s. v letech 2002-2006, zjistit finanční zdraví podniku, pozici na trhu a porovnat situaci s ohledem na odvětví potravinářského průmyslu. Bakalářská préce je rozdělena do čtyř částí, kde je obsažen teoretický popis problematiky finanční analýzy, představení společnosti, využítí metod finanční analýzy a shrnutí veškerých výsledků
Vedoucí práce: Dan Henkl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses