Dodržování informačních povinností při prodeji čajů - Jirkovská, Hana (2007)
Teoreticko-metodologická část: legislativa. Aplikační část: základní informace o čaji, druhy čaje, lékařské účinky čaje, průzkum v čajovnách a prodejnách čaje, dotazníkové šetření. Závěr