Dodržování informačních povinností při prodeji čajů - Jirkovská, Hana; Horová, Olga; Párová, Drahomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoreticko-metodologická část: legislativa. Aplikační část: základní informace o čaji, druhy čaje, lékařské účinky čaje, průzkum v čajovnách a prodejnách čaje, dotazníkové šetření. Závěr
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses