Menový kurz z pohľadu teórie a praxe - Mihalik, Miroslav; Žďárek, Václav, 1979-; Čajka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práca sa venuje problematike menového kurzu. Popisuje jeho stručnú charakteristiku, fundamentálnu a technickú analýzu. Bližšie sa zaoberá fundamentálnou analýzou a jej vybranými teóriami. Praktická časť sa zaoberá overením platnosti parity kúpnej sily a parity úrokovej miery na vývoji kurzu slovenskej koruny a amerického dolára v rokoch 1996 až 2006
Vedoucí práce: Václav Žďárek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses