Analýza postojů české populace k biopotravinám - Nováková, Eliška; Kališová, Libuše, 1947-; Hrůša, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje současné postoje české populace k biopotravinám. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti ekologického zemědělství a legislativní zásady a zmapována současná situace ekologického zemědělství v České republice. Dále práce popisuje použitou metodiku marketingového výzkumu. Praktická část zahrnuje vlastní dotazníkové šetření a jeho analýzu. Závěrečná část obsahuje shrnutí poznatků výzkumu
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses