Procesy vzdělávání a rozvoje ve firmě Delvita a.s. - Dudová, Štěpánka; Němec, Otakar; Janščáková, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem bakalářské práce je analyzovat procesy vzdělávání a rozvoje ve firmě Delvita a.s. Obsahem teoretické části práce jsou teoretické poznatky a východiska pro analyzu systému vzdělávání, která se týká jak odborného, tak rozvojového vzdělávání. Praktická část zahrnuje představení společnosti z hlediska působení na českém trhu, představení vedení společnosti a cílů personální strategie i strategie vzdělávání. Následující kapitoly obsahují samotnou analýzu procesů vzdělávání se zaměřením na povinná školení, systematické vzdělávání a oblast rozvoje
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses