Problematika zaměstnání osob se zdravotním postižením - Kočiříková, Eva (2007)
Práce se zabývá problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením s ohledem na nedávno uskutečněné změny v právním řádu, samotnou charakteristikou osob se zdravotním postižením a tím, s jakými problémy se při zaměstnávání těchto osob může zaměstnavatel setkat. Praktická část práce je zaměřena na výrobní družstvo, které na českém trhu působí jako zaměstnavatel zaměstnávající více jak 50 % osob se zdravotním postižením