Problematika zaměstnání osob se zdravotním postižením - Kočiříková, Eva; Stříteský, Marek; Mikulášek, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením s ohledem na nedávno uskutečněné změny v právním řádu, samotnou charakteristikou osob se zdravotním postižením a tím, s jakými problémy se při zaměstnávání těchto osob může zaměstnavatel setkat. Praktická část práce je zaměřena na výrobní družstvo, které na českém trhu působí jako zaměstnavatel zaměstnávající více jak 50 % osob se zdravotním postižením
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses